Už tuto sobotu 29. dubna se od 20.00 hodin v Rožmitále pod Třemšínem uskuteční charitativní koncert Rockeři pro Matyáška. Netradiční kombinace, kdy drsní muži podporují nemocné, se nekoná poprvé. Obdobná akce se konala již v loňském roce, kdy výtěžek šel na podporu nemocného Matěje.

Koncert se uskuteční už 29. dubna I foto: archiv Metuzalem

V sobotu se můžete těšit na hudební show a pořádnou rockovou smršť v podání skupiny The Metuzalém z Bezděkova pod Třemšínem, která je organizátorem akce, dále vystoupí Metallica Revival a Hand Grenade. Akce se koná za podpory města Rožmitál pod Třemšínem.

Vstupenky můžete zakoupit přímo na místě za 200 Kč, nebo si je zajistit v předprodeji za 150 Kč, a to na telefonním čísle +420 728 118 106. Výtěžek z celé akce poputuje k Matyáškovi, který trpí dětskou mozkovou obrnou a dalšími vážnými obtížemi.

Matyášek po narození vdechl zbytky plodové vody, kterou se zadusil a byl dlouho bez kyslíku. Právě to mu způsobilo trvalé následky. Trpí dětskou mozkovou obrnou, ztuhlým svalstvem a užívá antiepileptika. Výtěžek z benefičního koncertu se využije na uhrazení nezbytných cvičení, rehabilitací a léků.

Facebook Comments