Již za několik dní se v Příbrami představí populární a velmi oblíbená dětská kapela Kašpárek v rohlíku. Ta je po celé České republice známá hlavně svou živou a originální show, které strhne všechny děti před podiem a někdy také jejich rodiče. Ve čtvrtek 28. září se o tom můžete přesvědčit v Příbrami na náměstí T. G. M.

Připraven však bude i další bohatý doprovodný program. „Rozhodli jsme se se Spolkem obchodů Pražské ulice realizovat tuto akci, protože chceme udělat radost dětem a podobné akce pořádat společně, abychom Pražské ulici a náměstí T.G.M. „vrátili“ přízvisko centrum města,“ přiblížil za organizaci Spolek obchodů Pražské ulice Marek Školoud.

Důležitou informací je i to, že v tento den, i když se jedná o svátek, budou otevřeny obchody v Pražské ulici, a to od 10.00 do 17.00 hodin. „I tímto způsobem chceme podporovat živnostníky v Pražské ulici,“ řekl Marek Školoud.

Kromě hudebního doprovodu bude připraven bohatý doprovodný program. Děti se mohou těšit na malování na obličej, nafukování balónků, hlavolamy, které budou muset překonat, stánky s občerstvením, velký bublifuk a další aktivity.

Na místě bude malý infostánek, kde děti dostanou herní kartičky, kde bude návod, jak postupovat.

„Děti dostanou u každého stanoviště herní kartu a budou muset projít 3 stanoviště. Pokud tak učiní, tak mohou vyhrát ceny od partnerů akce. Na stanovištích budou malovat, přemýšlet a hlavně by se měli smát a bavit,“ přidal za Cowárnu, která s akcí pomáhá Vlasta Ševr.

Vrcholem akce však stále zůstává vystoupení Kašpárka v rohlíku, které je v plánu na 15. hodinu. Předskokanem bude Roofers – kapela Základní umělecké školy Příbram a po Kašpárku v rohlíku vystoupí kapela O.K.mžik. Okolo poledne se pak na podiu odehraje pohádka Divadelního spolku Půlnoc s názvem O Perníkové chaloupce.

Děti i rodiče se mohou těšit na stánky s občerstvením, takže pitný režim a něco na zub je samozřejmostí.

Tak ve čtvrtek 28. září na viděnou na náměstí T. G. M. v Příbrami!

Facebook Comments