Festival Kačeři vítá jaro a vrací se s tanečním mejdanem po čtyřech měsích! Již 25. března do Březnice zavítá klubová tour festivalu Mácháč.

Klubová tour festivalu Mácháč I foto: archiv Kačeři

Tento úspěšný festival se zastaví jen ve 20 městech v České republice a Březnice má čest zahájit celou show. Představí se nejznámější čeští DJs. Manene vyprodává kluby všude tam, kam přijede a řadí se k nejúspěšnějším umělcům současnosti. Bude se jednat o vůbec první vystoupení na Příbramsku.  DJ Enrico je nejen skvělý DJ, ale i majitel známého pražského klubu Studio 54. Roberto Chochola, tohoto elegána a březnického oblíbence netřeba představovat. Vše doplní DJ Stick z Rožmitálu. Těšit se můžete na velkou světelnou show, welcome drinky, stolní fotbálky, levnější vstupenky na festival, CD festivalu a další speciality.

O tři týdny později, na Velký pátek 14. dubna, se na vlastní žádost vrací do Březnice známá kapela MIG 21. Loňský koncert byl vyprodán, u letošního tomu nebude jistě jinak. Dále se můžete těšit na dvanáctý ročník letního festivalu Kačeři v Horčápsku. Prvními zveřejněnými umělci jsou Vypsaná Fixa, E!E, DJ Pavel Bidlo a projekt Parallel Activity.

Vstupenky na Mácháč club tour, koncert MIG 21 a letní festival Kačeři zakoupíte na obvyklých předprodejních místech za příznivější ceny než na místě. Více informací naleznete na webu nebo na Facebooku.

Facebook Comments