Památník Karla Čapka ve Staré Huti vypsal i letos fotografickou soutěž. Fotografie můžete posílat až do poloviny září, ale vzhledem k tomu, že vyhraje fotografie s nejvyšším počtem hlasů, příliš nemeškejte. Tentokrát můžete vyhrát vstupenky do Švandova divadla.

Památník Karla Čapka vyhlásil další ročník foto soutěže I foto: PKČ + Pxls + rflktr

Karel Čapek byl vášnivým fotografem, fotografoval přírodu, zvířata, lidi nebo architekturu… Staňte se na okamžik Karlem Čapkem a vzdejte mu hold – letošním tématem je totiž “Čapek ti sluší”. Vyfotografujte sebe nebo své blízké se svou nejoblíbenější Čapkovou knihou – jistě bude z čeho vybírat. Podělte se s námi o radost z četby i fotografování! Zašlete nám fotografii a vyhrajte vstupenky na divadelní představení ve Švandově divadle a další zajímavé ceny.

Pravidla soutěže

  1. Soutěže se může zúčastnit každý.
  2. Vyfotografujte sebe nebo své blízké s oblíbenou Čapkovou knihou – můžete volit knihy Karlovy i Josefovy – a fotografii zašlete na email: stezkaKC@seznam.cz. Maximální rozlišení fotografie 2 MB. Zasláním fotografie do soutěže potvrzujete své autorství a vyjadřujete souhlas s jejím zveřejněním.
  3. Do předmětu emailu napište SOUTĚŽ ČAPEK TI SLUŠÍ a do textu své jméno, adresu, kontakt a název fotografie. (Vaše osobní údaje nebudou zveřejněny, jsou pouze pro účely předání případné výhry).
  4. O zařazení fotografie do soutěže rozhoduje komise pracovníků Památníku Karla Čapka. Zařazeny nebudou fotografie nesplňující zadání a základní etická kritéria.
  5. Soutěžní fotografie budou vystaveny na facebooku ve speciálním albu s názvem SOUTĚŽ ČAPEK TI SLUŠÍ
  6. O vítězi rozhodne veřejnost. Každý like u fotografie = hlas, nejvíce liků tak rozhodne o vítězi.
  7. Pokud by nastala remíza (stejný počet hlasů u více fotografií), rozhodne o vítězi komise pracovníků Památníku Karla Čapka.
  8. Své fotografie můžete zasílat až do 15. září 2017. Kdo zašle fotografii dříve, má samozřejmě větší šanci na výhru, protože bude fotografie vystavena delší dobu.
  9. Hlasování potrvá do 22. září 2017.
  10. Vítěz bude vyhlášen 25. září 2017.
  11. Památník Karla Čapka si vyhrazuje právo upravit pravidla soutěže nebo soutěž zcela zrušit, pokud nastanou okolnosti, které by poškodily jeho dobré jméno.
Facebook Comments