Mistrovství Evropy hráček do 17 let – to je největší fotbalová akce, která se kdy konala na území České republiky. Od 2. do 14. května se na stadionech v Plzni, Příbrami, Domažlicích a Přešticích představí vycházející hvězdy ženského fotbalu, mezi nimiž nebudou podruhé v historii chybět ani největší české naděje!

Fanoušci tak mají jedinečnou šanci sledovat v akci ty nejlepší současné hráčky v dorostenecké kategorii.

Tým trenéra Karla Rady bude spoléhat na velkou podporu z tribun, Češky budou bojovat v konkurenci dalších sedmi týmů, které v základní fázi turnaje zamíří do dvou základních skupin.

Šampionát zahájí český celek 2. května v 11:00 hod na stadionu ve Štruncových sadech v Plzni, další zápasy pak na tomto stadionu proběhnou 5. května v 11:00 hod, 8. května od 14:00 hod a turnaj se uzavře 14. května finálovým utkáním od 18:30 hod. Příbram jako jedno z hostitelských měst přivítá a stane se dočasným domovem našich reprezentantek a také hráček jiných národností

Fotbalová asociace České republiky před dvěma lety úspěšně hostila EURO hráčů do 21 let a teď se těší na další velkou výzvu. EURO hráček do 17 let má být jedinečnou fotbalovou oslavou a velkým svátkem zároveň: fanoušci se ve všech zápasových městech mohou těšit na bohatý doprovodný program: po vzoru olympijských parků se během turnaje otevřou také fotbalové Festivaly zábavy a sportu s pestrým vyžitím pro všechny.

Evropský šampionát jako ambasadoři podporují někdejší reprezentační opora Pavlína Nováková-Ščasná a vynikající záložník Pavel Horváth. Patronkou turnaje je ministryně školství Kateřina Valachová.

Facebook Comments