Do našeho okresního města na konci srpna opět dorazí Slide Czech tour s nejdelší skluzavkou v České republice, která má více než 300 metrů. Budete tak mít jedinečnou příležitost poznat známou ulici ze zcela jiné perspektivy.

Skluzavku si v Příbrami v loňském roce nenechal ujít rekordní počet lidí I foto: Slide Czech 2016

Projekt s názvem Slide Czech vznikl v roce 2016. Jednalo se o unikátní novinku, která v České republice do této chvíle neměla obdoby. Do centra šesti velkých měst organizátoři přivezli obří nafukovací skluzavku o délce až 300 metrů, což je třikrát víc, než jsou například rozměry fotbalového hřiště. Návštěvníci tak získali jedinečnou možnost poznat místa, po kterých dennodenně prochází z naprosto jiné perspektivy. A tak i v Příbrami, která patřila mezi vyvolené lokality, zájemci známou ulici doslova sjížděli “po zadku”!

V letošním roce skluzavka navštíví měst deset a Příbram mezi nimi díky loňskému vysokému zájmu nechybí. Akce se koná v sobotu 26. srpna od 12.00 do 18.00 hodin, a to v ulici Třída Osvobození u příbramského plaveckého bazénu.

Skluzavka je určená pro všechny věkové kategorie, hlavním cílem je zábava, takže pokud se chystáte dorazit, nezapomeňte přinést plavky, vodní pistole a jakékoli nafukovací předměty.

Kromě samotné skluzavky organizátoři slibují i doprovodný program složený mimo jiné ze soutěží či aquaerobiku a zorbingu.

Více informací o vstupenkách a programu můžete sledovat na webových stránkách.

Skluzavka bude 26. srpna v ulici Třída Osvobození I foto: město Příbram
Facebook Comments