Už tento víkend startuje na Trhovkách další – již třináctý ročník – turnaje v plážovém volejbale – Smash Hervis Sport 2017. Turnaj je specifický především tím, že nemá vymezené kategorie hráčů. A tak se běžně stane, že na jedné straně kurtu uvidíte urostlé hráče a na druhé křehké hráčky.

„Turnaj je především o pohodě a příjemně stráveném čase v určité komunitě lidí,” říká Štěpán Červený, promotér turnaje. A herní systém? „Ten je nastaven tak, že se hráči na stejné výkonnostní úrovni rychle dostanou na jednu úroveň. Tam si pak příjemně zahrají a jednotlivé zápasy se tím pěkně hecují,” vysvětluje Michal Červený, který na akci zajišťuje produkci.

Přes den se můžete těšit na hraní a večer na pohodovou párty i hru za umělého osvětlení. Bude se jednat o typický smash, na kterém se o tu pravou hudbu už třetím rokem postarají Kačeři. Na smashy nám letos nadělí trio DJ’s v čele s legendárním DJ luDJekm, kterého jistě bude znát každý pravý návštěvník příbramského Junior klubu. Na DJ luDJeka se můžete těšit v sobotu, v pátek se o atmosféru postará DJ Meli a Public, kteří nyní reprezentují mladou příbramskou scénu.

„No zkrátka, fakt je na co se těšit. My tam budeme… a vy? Určitě dorazte, celý víkend se ponese ve znamení pohody, sportu a setkání přátel,“ říká Štěpán Červený.

Facebook Comments