2. ročník Příbramského ½ maratonu je zde. Již tuto sobotu odstartují stovky běžců do ulic města Příbram. I vy můžete běžet. Stále jsou volná místa v individuálním závodu i ve štafetách a samozřejmě v dětských kategoriích. Pokud nejste běžci, tak přijďte fandit a podpořit své známé a kamarády. Kromě běhání se bude také pomáhat a to Zámku Nalžovice. Připraven bude doprovodný program, občerstvení, kapela a také afterpárty.

Závod je určený pro profíky, hobíky, děti i partičky

V dopoledních hodinách dorazte se svými dětmi na start závodu dětských kategorií. Děti se do závodu vrhnou v 10.00 hodin. A jaký je další plánovaný harmonogram? V 16.30 hodin začínají dospělé kategorie. Prezence dětských závodů začíná v 8.30 hodin na Dvořákově nábřeží a prezence dospělých kategorií pak v 15.00 hodin na náměstí TGM. Místa ve všech kategoriích jsou ještě volná. Závod je určený prop profíky, hobíky, děti, firmy i sportovní celky. Registrovat se můžete přímo na webu.

Sestavte rodinou, firemní nebo týmovou štafetu

Nevěříte si na celý závod, ale chcete běžet? Tak dejte dohromady štafet doma se svou rodinou, ve své firmě nebo v kabině se svými spoluhráči. Poměřte síly s jinými týmy nebo rodinami z Příbrami a dokažte, že běhat umíte a máte týmového ducha. Více informací o štafetovém závodu najdete na webu.

Uzavírky a dopravní omezení. Díky za ohleduplnost

Vzhledem k tomu, že závod se běží “skoro” celým městem, tak musí dojít, tak k několika uzavírkám. Jejich přesný přehled najdete na webu.

Děkujeme všem za ohleduplnost k běžcům a pochopení částečného omezení provozu, říkají organizátoři.

Připraven bude doprovodný program – sporttestery, Cardiolab, hudba, stánky s občerstvením a testování TOP4RUNNING

Celá sobota bude hlavně o sportu, na který bude navazovat i doprovodný program. Připraveno bude samozřejmě občerstvení, o které se postará restaurace Šatlava. Připravena bude půjčovna sporttetstru od České Spořitelny. Jeden z hlavních partnerů společnost Wheelebrator bude mít připravena také stánek a aktivací pro děti i dospělé. Velmi zajímavou novinkou bude přívěs TOP4RUNNING, kde si můžete nechat otestovat svojí běžeckou techniku, zapůjčit a vyzkoušet běžeckou obuv, zasoutěžit nebo koupit obuv na běhání se slevou. Přítomen bude také Cardiolab, kde si můžete otestovat vlastní tělo a zjistit své vlastní fyzické hodnoty. Po závodu proběhne na náměstí koncert a v klubu No.1 bude připravena také afterpárty.

Během budeme pomáhat

I tento rok běháním pomáháme. Tentokrát naše kroky a pomoc budou směřovat do Zámku Nalžovice.

Facebook Comments