Za několik dnů zachvátí Českou republiku další díl hokejového „šílenství“. Začíná totiž 81. Mistrovství světa v ledním hokeji, které se koná v Německu a ve Francii. Fanoušci tak mohou stejně jako při Mistrovství Evropy ve fotbale přijít na náměstí TGM a fandit našim hráčům u velkoplošné obrazovky.

Lední hokej patří k nejoblíbenějším sportům na našem území a při světových šampionátech jsou tisíce párů očí upřeny k televizním obrazovkám. Příbram je opět jedním z mála míst, kde lidé mohou zažít jedinečnou atmosféru a sledovat naše reprezentanty na velkoplošné obrazovce společně. Promítání je samozřejmě nejen pro příbramáky, ale i pro dobříšáky a všechny hokejové fandy.

Organizátoři budou promítat hned první utkání našich reprezentantů, které se hraje v pátek 5. května a soupeřem našich hokejistů bude favorizovaná Kanada. Úvodní buly utkání je naplánováno na 5. května ve 20.15 hodin. Na náměstí bude kromě obrazovky o rozměrech 5 x 3,5 m připraven i doprovodný program. „Chceme lidem opět nabídnout dostatečný servis a pohodlí. Připraveno bude sezení, stánky s občerstvením a o třetinách zápasů mohou diváci hrát různé soutěže o ceny. Budeme moc šťastní, když se o Příbrami bude mluvit jako o místě, kde se sportu fandí a také se mu daří,“ řekl s vírou v očích jeden z organizátorů Vlasta Ševr.

Vzhledem k velkému počtu zápasu budou další utkání základní skupiny promítány v prostorách OC Skalka. Na náměstí se zápasy budou opět promítat až při vyřazovací části.

Propagace akce by měla odstartovat v těchto dnech a jejím cílem je dostat na náměstí, co nejvíce lidí. I proto chystají organizátoři natáčení hromadné upoutávky a pozvánky a hledají členy komparzu, kteří by dorazili v pondělí 17. dubna (velikonoční pondělí) v 15.00 na náměstí T.G.M. V ideálním případě by na sobě měli mít dresy v českých národních barvách, hokejky, helmy a další hokejové vybavení a klidně i pomlázky.

Pokud víte, že máte zájem, tak pište na info@cowarna.cz nebo volejte 777 494 416.

Příbram žije hokejem a společně bude fandit. Začínáme 5. května.

Přijďte fandit českým hokejistům na náměstí I plakát: CWRN
Facebook Comments