Od jarní fotbalové sezony se ve spolupráci se sport.cz a O2 TV sport, vyhlašuje nová anketa, která nese název Fortuna Gól snů! Jedná se o čtenářskou anketu o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. V současné době probíhá druhé kolo této soutěže, kterého se účastní také dobříšský útočník Štěpán Maryška! Tak neváhejte a podpořte ho!

Štěpán Maryška I foto: archiv ŠM

Štěpán Maryška svou brankou pomohl o tomto víkendu, k výhře MFK Dobříš, v důležitém utkání proti týmu Malše Roudné v poměru 2:1. Gól to byl nejen nádherný, ale také důležitý jelikož jím vyrovnával na 1:1 a nastartoval tak obrat, který se v závěru utkání povedlo hráčům MFK Dobříš dokonat a utkání dovedli do vítězného konce!

Dobříšský útočník se tak se svou „rybičkou“ dostal do výběru šesti nejlepších gólů týdne v neprofesionálních fotbalových soutěžích. Společnost mu v tomto výběru dělají například bývalý hráč SK Slavie Praha Karel Piták nebo Tomáš Čížek, který ještě nedávno působil v Bohemians Praha 1905!

Jedná se tak o velice silnou konkurenci a Štěpán bude určitě potřebovat vaší podporu, aby se v této konkurenci uspěl! Na jeho branku se můžete podívat na stránce pořadatele, kde můžete také hlasovat.

Neváhejte a podpořte dobříšského kanonýra, který si to nejen za svou „rybičku“ určitě zaslouží! Hlasovat můžete do sobotní půlnoci!

Facebook Comments