O tomto víkendu odjeli naši hráči do Karlových Varů již den před zápasem. Proti prvnímu týmu nehráli špatně, ale vymstila se jim nedůslednost při bránění v pokutovém území. „Béčko“ potvrdilo výbornou formu a o svém vítězství rozhodlo již v první půli. Mládežnické týmy se snaží, ale výsledky zatím nepřicházejí. Kolaps měli i mladší žáci, kteří minutu před koncem vedli o dva góly, ale přesto nechali soupeře vyrovnat.

Ilustrační foto I zdroj: Pixabay

Karlovy Vary – Dobříš 3:1 ( 1:1 )

Dobříšské čekal v neděli vedoucí tým divizní soutěže a adept postupu do ČFL. Přestože hosté nastoupili bez Filipa Dorta, předvedli proti favoritovi dobrý výkon. Ovšem domácí tým byl přece jen o něco lepší a dobříšští jim pomohli chybami ke vstřelení gólů.

Obě mužstva začala zápas oboustranně útočně a bylo se na co dívat. Domácí Psohlavec hlavičkoval v dobré pozici vedle branky. Odpovědí mu byla dalekonosná střela Procházky, kterou gólman vyrážel na rohový kop. Karlovarští hráči pak přece jen získali mírnější převahu, avšak střely Vokáče a Geni stačili obránci zablokovat. Nebezpečná byla i hlavička Mestla a střelecký pokus Hudce, které svůj cíl nenašly. Ve 25.minutě si však hostující obrana nepokryla Geňa a ten zblízka skóroval. Pro hosty Dobříše mohlo být ještě hůře, když Rychlík nastřelil nohu Šedivého a domácí nevyužili zmatek po rohu. Ve 33.minutě se hezky uvolnil Maryška a z dvaceti metrů střelou k tyči vyrovnal skóre zápasu. Hra se pak vyrovnala. Po centru Maryšky neuspěl J.Šrain a pěknou střelou vystrašil brankáře Cháru jeho bratr. Na druhé straně zabránil velké šanci domácích obranným zákrokem Talůžek.

Druhá půle však začala pro hosty nešťastně. Talůžek si nevšiml za obranou stojícího Psohlavce a ten svou příležitost nepromarnil. Dobříšští se sice snažili o vyrovnání, ovšem po přihrávce Procházky střelu J.Šraina zlikvidoval Chára. V 58.minutě, podobně jako při prvním gólu, nechali hosté nekrytého Psohlavce a ten hlavou vstřelil třetí úspěch domácích. V dalším průběhu již karlovarští hráči kontrolovali hru a neumožňovali dobříšským dostávat se do šancí. Naopak nebezpečně stříleli na Šedivého branku Geňo a Hudec. Hostům nepomohlo v závěru ani vysunutí Talůžka na hrot útoku.

Dobříš: Šedivý – Procházka, Talůžek, Rychlík, Pokorný – Masopust (53. Pjaták), J. Šrain, O.Puchmajer, V.Šrain – Maryška, Matějka (76. Junek)

Branky: 46 a 58.Psohlavec, 25. Geňo – 33.Maryška

ŽK: Hudec – Talůžek, Šrain, Matějka

Rozhodčí: Šlapák

Diváků: 130

Statistika:

  • Střely: 11:8 z toho na branku: 7:3
  • Rohové kopy: 7:2
  • Ofsajdy: 6:1
  • Fauly: 13:23

Hostomice – Dobříš B 0:3 (0:3)

Dobříš: R. Weber – Karásek, V.Weber (63. Zbíral), Jechort, Horáček (63. M. Liška) – Junek, Kuchař (33. P. Šebek), Rozsypal (75. Semančík), Krůta (57. Mann) – Karas, M. Liška (81. Tran)

Branky: 6. Junek, 11. Karas, 27. Liška

Rozhodčí: Sixta

Diváků: 110

Již po první půlhodině bylo rozhodnuto. Dobříšští hráči, na rozdíl od soupeře, svými útoky si vytvářeli nebezpečné příležitosti. V 6. minutě Junek přesnou střelou k tyči zahájil skóre utkání. Za pět minut se po dlouhém nákopu protlačil do šance Karas a navýšil skóre. Ve 27. minutě našel Rozsypal přesným pasem Junka a jeho přihrávku proměnil Liška.  V první půli měl ještě šanci Liška a navíc Krůta nastřelil břevno a Liška tyč. Hostomičtí měli jedinou šanci v závěru první části, tu ale neproměnil V. Šebek.

Ve druhé půli mohli hosté soupeři nadělit ještě více branek, ale Jechort, dvakrát Karas, Junek, dvakrát Liška, ani Mann své šance neproměnili. Navíc Mann, Liška a Horáček stříleli do tyče. Brankář Weber tak potřetí vychytal nulu a mužstvo se tak nadále drží ve špičce I. B třídy.

Starší dorost

  • Dobříš – Sp. Příbram 1:2 (0:1)

Proti vedoucímu týmu tabulky to měli naši hráči těžké. V první půli sice inkasovali, ale čtvrthodiny před koncem se jim podařilo vyrovnat. Bohužel čtyři minuty před koncem hosté vstřelili vítěznou branku. Výkon je příslibem do dalších zápasů.

Branka: 76. Rada

Mladší dorost

·         Dobříš – Sp.Příbram  0:5 (0:1)

Do 57. minuty jsme drželi nejtěsnější výsledek 0:1. V závěru se však zkušenější hosté prosadili.

Starší žáci

  • Sedlčany – Dobříš 8:2 (5:1)

Brzy jsme prohrávali 2:0, pak jsme sice snížili, ale domácí utkání bezpečně ovládli.

Branky: 18. Panuška, 56. Karas

Mladší žáci

·         Sedlčany – Dobříš 3:3 (0:1)

Naši kluci ztratili dva body, když v poslední minutě inkasovali dva góly.

Dobříš: Stibor – Škodný, Šantora, Prusík, Mareš, Fenyk, Obermajer, Skála, Suchan

Branky: 34. a 42. Mareš, 6. Škodný

·         Dobříš B – Obořiště 1:3 (1:2)

První porážka kluků.

Dobříš: Koten –Hošek, Stibor, Šantora, Diviš, Suchan, Dvořík, Fenyk, Prusík, Vaněk.

Branka: Suchan

Starší přípravky

  • Dobříš A – Dobříš B 24:9

Mladší přípravky

  • Dobříš A – Stará Huť 5:8

Branky: Víšek 2, Bumba, Kramata, Navrátil

  • Dobříš B – Daleké Dušníky 1:11

Branka: Stibor

Střelecká tabulka:

  • Muži A: Maryška 4, Matějka, J. Šrain po 3, Junek, Talůžek, Dort po 2, O.Puchmajer, Procházka
  • Muži B: Mann 4, Karas 3, Horáček, Kuchař, T.Šebek po 2, Pjaták, Karásek, Rozsypal, M.Liška, Junek
  • Dorost starší: Chýla 3, Mařík, Kukol Rada po 2, L.Kuchař, Suchánek.
  • Dorost mladší: Špindler 2, P. Škodný, Suchánek, Krůta
  • Žáci starší: Panuška 3, R. Škodný 2, Sklenář, Pinc, Karas
  • Žáci mladší: Škodný 10, Mareš 6, Obermajer 4, Stibor 3, Suchan 2, Fenyk, Vaněk, Sobotka
Facebook Comments