Je to opět tady. Kdo neskáče, není Čech, vlajky na zrcátkách, televizní kanály nažhaveny na sportovní programy a debaty o správnosti nominaci. Sportovní svět bude mít za pár dní centrum v Německu a ve Francii. Příbram bude sledovat světový šampionát na LED obrazovce. Počet odvysílaných zápasů se bude odvíjet od formy našich reprezentantů.

Po vydařeném promítání evropských šampionátů v kopané se nyní organizátoři těchto přenosů rozhodli promítat také hokej. „Chceme navázat na stejný model. Kromě LED obrazovky chystáme také bohatý doprovodný program. Při úvodním utkání naší reprezentace bude na náměstí připraveno několik možností vyžití pro děti i dospělé,“ shrnul za organizátory Miroslav Polák, hokejista, který se přidal k partě z Cowárny a pomáhá s realizací projektu:

ČR vs. Canada:

  • 5. května – den utkání
  • 18.30 hodin – začátek doprovodného programu
  • 20.15 hodin – začátek utkání

Doprovodný program

  • Soutěže – Vystřel si na svého tátu – možnost vyzkoušet střelbu na hokejovou branku a zapojit se do soutěže – partner Česká spořitelna
  • Stánky a občerstvení – k dispozici budou stánky s pitím i jídlem
  • Dětský skákací hrad – děti se mohou kromě fandění zabavit také na dětském skákacím hradu
  • After párty – po utkání bude připravena after párty v Clubu No.1 s několika djs

Další utkání základní skupiny budou promítány v příbramské Cowárně. V těchto prostorách bude připraven také turnaj ve stolní hokeji Remax Stiga turnaj. V pondělí 8.5. od 17.00 startuje 1. kvalifikační kolo a v pátek 12.května 2.kvalifikační kolo. Nejlepší týmy se pak utkají o celkového vítěze na náměstí T.G.M. Vítěz se může těšit na let balonem, který věnoval do cen partner utkání společnost Remax.

Na náměstí TGM se přenosy přesouvají opět při vyřazovacích soubojích.

„Naše akce chceme dělat hlavně zajímavé pro veřejnost. Z tohoto důvodu se snažíme vymýšlet upoutávky, aktivace a soutěže spojené s našimi partnery a připravit vyžití pro děti i dospělé,“ řekl za Cowárnu, která akce pořádá Vlasta Ševr.

Organizátoři věří, že se naše reprezentace dostane do vyřazovacích bojů. I ty chtějí vysílat z náměstí T.G.M. a opět budou spojeny s různými soutěžemi – STK Zdaboř – střelba na přesnost, Remax Stiga turnaj a další.

Pokud se chcete přihlásit do turnaje, tak posílejte přihlášky na miroslav.polak@gmail.com.

Facebook Comments