Cowáři z Komenského náměstí opět chystají na tento měsíc zajímavé akce. Můžete si vybrat mezi besedou, kurzem a worshopem.

Ilustrační foto I zdroj: pxls

Vše odstartuje již tuto středu, kdy Cowárna pozvala do Příbrami hudebního producenta Michala Horáčka. Vzhledem k zvýšenému zájmu o tuto akci se musí  setkání přesunout do sálu Základní umělecké školy Antonína Dvořáka v Krátké ulici (cca 150 m od Cowárny).

Pokud máte o setkání s touto známou osobností zájem, tak zbývají poslední volná místa. Hovořit se bude o hudbě, zahraniční novinařině, jízdě na koních, hazardu I kandidatuře na prezidenta.

Rezervace na všechny akce Cowárny posílejte na: info@cowarna.cz, nebo volejte na: 777 494 416.

Další středeční odpoledne bude v Cowárně pokračovat serial kurzů – Zastavte se, aby Vám nic neujelo. V předchozích dílech se řešilo procesní řízení, marketing, finační gramotnost a nyní navazuje kurz sebemotivace.

Lektorku Lucku Ryjáčkovou tentokrát nahradí Patrik Dvořák, který předá svoje zkušenosti z oblasti coatching.

V rámci tohoto kurzu se bude hovořit o principech fungování našich logických úrovní, které významně ovlivňují naše zaměření a sebemotivaci k dosahování cílů a předsevzetí.

Účastníci dostanou prostor k diskuzi na toto téma. Každý člověk je jiný a každého motivuje něco jiného. Účastníci budou aktivně zapojeni do tohoto tématu a budou se připravovat na konkrétní modelové situace.

Poslední středeční akce v říjnu bude patřit prevenci proti rakovině prs a koulí. Projekt Loono, který založila Kateřina Vacková. Její tým přiveze do Cowárny modely prsou a koulí a vy můžete zjistit, jak správně a kde provádět preventivní prohlídku sami.

Loono se nebojí o této nemoci mluvit, sahat na ni a ukázat správný směr.

Kromě pravidelných měsíčních akcí chystá Cowárna také větší akce na rok 2018:

  • nově je znám termín Svatohorského Downtownu
  • tým Cowárna bude realizovat jednu větší motoristickou akci

Tým Cowárna je rád, že je jeho prostor využíván nejen členy, ale dochází také k jeho pronajímání na kurzy a školení. Cowárna je také oslovována na menší i větší produkční činnost. Cowárna pomohla realizovat:

  • soutěž Pes Příbramska
  • cyklistický závod Brdy – Mapei Cup
  • Dětský den s Kašpárkem v rohlíku

Kovářské síly se nyní také soustředí a směřují na Březové Hory. Zde se bude otevírat a realizovat další projekt a prostor. Na novinky se můžete už brzy těšit.

Facebook Comments