Již tuto sobotu 18.2.2017 proběhne první ze dvou letošních maturitních plesů studentů dobříšského gymnázia. Jako tradičně se ples bude konat v kulturním domě ve Staré Huti a program bude opravdu nabitý.

Maturitní ples 4. ročníku GKČ I foto: archiv GKČ

Téma maturitního plesu studentů čtvrtého ročníku? „Na Scéně“. Co si na nás připraví jsme všichni zvědaví. Ples bude určitě stát za to, studenti si na něm jako obvykle dávají velmi záležet. „Moc se těšíme a dřeme do poslední chvíle. Pevně věřím, že vše stihneme dokončit a ples si pořádně užijeme.“ říká jedna z maturantek.

Lístky byly i letos rychle pryč…

Jak to tak bývá, lístky byly pryč během chvilinky. „Je to s nimi složité. Máme jich velmi málo i pokud chceme zajistit pouze ty pro naše rodiny.“ dodává studentka. „Maturitní ples je tradicí naší školy a nás moc těší, že chtějí přijít i mladší studenti. Bohužel ale nejsme schopni obstarat lístek všem.“

Ti šťastlivci, co už svůj lístek ukořistili se nyní samozřejmě moc těší. Patříte mezi ně i vy? Ať už ano či ne, zde můžete shlédnout krátkou video pozvánku, která vám přiblíží, jak taková příprava „Na Scénu“ v podání studentů čtvrtého ročníku vypadá.

 

4. ročník vás zve na maturitní ples „Na Scéně“

Facebook Comments